Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2016-08-03

Passa på att köpa snyggaste cykelkläderna, nu halva priset!

Tjena!

Alltså om vi bortser från den där vurpan igår så har ju augusti börjat lika bra som juli avslutades när det kommer till cykelträningen. 3:40 in på träningskontot idag och det kan bli cykling även imorgon!

Finnmarksturen i helgen och det ser jag verkligen fram emot. En väldigt omväxlande bana som kombinerar partier som är väldigt lätta under lång tid med rejäla backar och ganska stökiga stigar. I fjol körde jag mig stum tidigt med ganska dåliga ben, räddade ändå upp det hela med en hyfsad andra halva av loppet och landade på en trött 16:e-placering. I fjol blev jag 16:e efter att ha "minimerat förlusterna" i fem mil. I år får jag vara nöjd om jag kan komma på en så bra placering.

Hemcyklingen idag blev bara just det, hemcykling. Tog inga bilder heller, men tog ju desto fler i morse. Så jag har några kvar att bjuda på:
Dom där cykelkurbits-kläderna från CRAFT som Sofie Lantto har designat är dom snyggaste cykelkläderna jag har. Dessutom så sjukt sköna! Såg av en händelse idag att CRAFT säljer cykelkurbits-kläderna för halva priset just nu, klicka in här och kika! Riktigt bra och snygga cykelkläder till riktigt bra pris, vad väntar ni på?

Det här inlägget är inte sponsrat och ingen har bett mig att skriva om kläderna å så. Jag bara tipsar er för att det där kan vara ert bästa cykelklädköp någonsin. Jag har kepsen också, med kurbits på undersidan av skärmen. Vet bara inte vart jag kan ha lagt den?!?

Jag har skaffat mig ett nytt beroende faktiskt och det är mild youghurt med sylt och en näve russin i. Så sjukt gott! Äter det gärna i ett glas med en tesked. Har nu, strax innan och under tiden jag skrivit, ätit upp en liter yoghurt med en massa russin och blåbärssylt. Min mage kommer nog att tacka mig för detta...

Min högervad som bråkat med mig sedan Engelbrektsturen har känts mycket bättre idag. Drack faktiskt 5 electrolytes från Powerbar igår, kanske hjälper det lite..? Tur då att jag fått nya krämpor att åma mig över. Min vurparm gör ont när underlaget skakar, tur att Finnmarksturen är först på söndag för då lär det bli ett himla skakande. Högerbenet är stelt och försvagat också, men det där lär bli bättre när svullnaderna går ner.

Nu börjar det bli dags att göra i ordning hemmet för natten och sedan natta några barn och själv gå och lägga mig. Har haft dåliga sömnvanor på sistone och skulle behöva en normal nattsömn igen. Zzz...

30 km/h i snitt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar