Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2016-08-11

Lite träning är bättre än ingen träning, ska vi slå vad?

Tjena!

Igår gick jag ner i källaren "för att bränna av någon tjuga på Monarken" och testa min vänstervad. Värmde upp typ tre minuter och körde sedan igång men efter fem minuter hårdkörning så klev jag av. Inte på grund av vaden eller så, utan jag led av akut motivationsbrist.

Det som var glädjande var ju att det gick att träna med vaden. Det tråkiga var ju att det bara gick om jag liksom tänkte på hur jag trampade. Det skulle alltså inte ha gått att tävla med den där skräpvaden igår då fartökningar, ryck och allt annat än kontrollerat trampande inte funkar.

Vaden känns ändå lite bättre än igår. Den gör fortfarande ont hela tiden, men jag haltar inte längre och kan sträcka på benet. Även om det gör ont när jag sträcker på benet... Men om det blir ännu lite bättre till imorgon och bättre ändå till på lördag så ska väl det där gå.

Det är lite kallt på morgonen i Sälen-trakten idag. Kan kanske vara värt att ta på sig en överdragsjacka innan start på lördag?


Annars så säger väderprognosen att det ska regna på natten till Cykelvasan men vara uppehåll under själva loppet. Egentligen så spelar ju vädret inte någon större roll när man väl tävlar, men det kan ju vara intressant att veta hur du bör klä dig inför loppet och planera om du eventuellt behöver något extra plagg med dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar