Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2016-08-28

Vardagsblogg

Hej vänner!

I morse hade jag ställt mobilen på väckning klockan åtta för att vi skulle komma upp i tid till Filips match. Så det var bara att kliva upp då, väcka barnen, fixa med frukost och blöjbyte. Därefter såg jag till att Filip fick med sig allt han behövde och så startade jag tvättmaskinen. Packade med oss det vi behövde för att överleva några timmar borta och började gå mot Slätta strax efter nio. Filip cyklade i förväg för att hinna dit till samlingen men vi andra kunde ju bli lite sena.
Matchen började tio men småtjejerna och jag var där halv tio så vi hann med lite lek i lekplatsen innan matchen började.
Filip var målvakt i 20 minuter, matchen pågick i 3x20 minuter och Brage IK stod för motståndet i en målrik och intensiv match.

Vi kom hem vid tolv igen, Emily skulle komma hem runt ett så jag väntade lite med lunchen och tog istället hand om lite tvätt som torkat och hängde sedan upp tvätten som tvättats när vi var borta. När det var klart så städade jag övervåningen innan jag satte igång med lunchen. Emily kom hem med en kompis men tack och lov hade jag gjort lite extra mycket mat just idag. Så det räckte till alla och det blev faktiskt lite över också.

Nu efter lunchen så har jag börjat städa nedervåningen men tar nu en liten bloggpaus. Hinner sedan fortsätta lite till innan vi ska på möte på Emilys dansskola. När det är slut är det väl nästan dags för middag. Undrar vad det ska bli? Filip är hos en kompis nu, men småtjejerna får åka med på mötet.

Så här kan en vardag i det Henrik Öijerska livet alltså se ut. Jag vet att vissa av er uppskattar att läsa även om denna del av mitt liv och vissa tycker att det är skönt att se att jag också gör vardagliga saker. Jag tycker väl kanske å andra sidan att jag nästan bara gör vardagliga saker... Jag tävlar ju i cykel också, men det är inte som att jag direkt levt som ett proffs eller ens som en elitcyklist på bra många år. Att vara en bloggare är inte heller något som är direkt kopplat till en massa äventyr, events och invigningar. Det mesta av mitt liv består ju av vanlig vardag, men ibland cyklar jag och det brukar vara det som jag bloggar om. Säg att jag tränar 8 timmar i snitt varje vecka, då blir det 160 timmar som jag gör annat på. Men oftast är det bara dom där 8 timmarna som jag bloggar om.

De flesta tycker ju att cyklingen är anledningen till att ni läser här och då blir det om dom fem procenten av mitt liv som jag skriver allra mest om eftersom jag har valt att ha bloggen nischad mot cykling. Men ibland får ni även ta del av dom andra 95 procenten av mitt liv och idag är en sådan dag.

1 kommentar: