Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2016-08-20

Familjedag på Dössberget i Bjursås + se MTB i OS

Hej och god eftermiddag kära vänner!

Idag har det varit familjedag på Dössberget i Bjurs och Ebbah och jag bockade av samtliga aktiviteter under dom dryga tre timmarna som vi var där. Riktigt trevligt var det och vi träffade några bekanta här från Stennäset också.


Efteråt så handlade vi lite på Coop i Bjursås innan vi styrde hemåt. När jag kom hem så hängde jag tvätt och nu är Ronya på jobb, Filip fiskar, Ebbah tittar på Filip som fiskar, Frida sover i vagnen utomhus, Emily är på sitt rum och svärmor dricker the.

I eftermiddag ska jag göra något tappert försök att se Jenny Rissveds köra för medalj på OS. Viasat äger rättigheterna till OS och har tydligen lagt denna tävling på sin kanal Viasat OS5 från 17:25. Loppet startar 17:30 och från 18:15 ska det gå att se även på TV3.
Om man saknar kanalerna ovan så är det inte helt enkelt att hitta någon livestream, OS brukar vara rätt bra på att släcka ner sådana möjligheter. Det man måste göra då är att ladda ner typ hola.org, hitta en sida som sänder live på nätet och sedan ange via Hola att du surfar från det landet. Som till exempel Kanada och sedan kika på denna sida: http://olympics.cbc.ca/index.html.

1 kommentar:

  1. Inget skrivet om legobyggartävlingen, vann du inte ��

    SvaraRadera