Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2016-08-31

Naken på jobbet


God afton, kära bloggläsare!

Det där blev det bästa passet på flera veckor det. Kunde liksom trycka på hela tiden och hade ett riktigt bra flow. Kan ha att göra med att jag tankade kroppen full med godis under eftermiddagen på jobbet, det kändes verkligen att det var ett tag sedan det fanns så många kolhydrater i kroppen. Go känsla ändå och jag har godis kvar på jobbet. Siktet är inställt på att få i mig resten imorgon. Känns inte som någon omöjlighet och när det kommer till att äta upp godis så är mina kollegor väldigt hjälpsamma!

Själva passet blev en omväg hem där jag körde på 85.4% i snitt under 70 av dom 80 minuterna. Kom hem och hade 63.9 på vågen, så det fungerade verkligen bra som tömningspass. Varken åt eller drack något heller under passet för bästa effekt. Nu har jag fått i mig några pannkakor och lite fika och känner väl mig nästan som en människa igen.

En av dom bästa sakerna med att cykla till jobbet är ju för att man får en anledning att vara naken på jobbet. I fredags när jag bytte om på kontoret så funderade jag på huruvida jag låst dörren eller ej. Men bytte om som vanligt. Det var ju ändå sent så det var nästan tomt på kontoret. Ca: 30 sekunder efter att jag fått på mig cykelbyxorna så kom en kvinnlig kollega in genom dörren. Jag hade alltså glömt att låsa! Tur för mig och kanske otur för henne att hon inte kom dit lite tidigare. Idag dubbelkollade jag att dörren var låst innan jag slängde av mig kläderna...

Eftermiddagens data:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar