2016-02-28

Vörtbröd, distans och sponsring Q&A

Vörtbröd till frukost! Har nu bara en limpa kvar där nere i källarfrysen... Har sett påskmust i affären, men påskvört brukar av någon outgrundlig anledning inte prioriteras speciellt högt hos mataffärerna.

Ska snart göra mig i ordning för att sticka ut på distans. Med sällskap! Vet att Jimmy Bodin ska vara där, för det var han som skrev på Facebook om det. Vill du hänga med så är det 10.00 från Gamla Postenparkeringen som gäller.

Igår så skrev jag ju ett inlägg om att ni kunde vara med och sponsra mina kommande tävlingshjul. Lite nytänk kring det här med sponsring och jag visste inte alls hur väl det skulle falla ut. Än så länge har jag dock bara fått positiv feedback och det har även trillat in lite pengar. Tack så jättejättemycket!
Det har också kommit lite frågor kring detta, tänkte svara här på dom jag kommer på nu:

Vad är det för hjul?
Det här vill jag inte avslöja än då jag dels inte vill ge tillverkaren sjukt mycket reklam "i onödan" och om det visar sig att jag inte får råd med dom så blir det lite fel...
Vad gör du om du inte får ihop pengarna till hjulen?
Då får jag lov att köra på andra hjul. Alla som har bidragit med pengar kommer dock få sitt namn på mina hjul denna sommar. Oavsett vilka hjul det blir. Så, för 100:- får du ditt namn på mina hjul i sommar. Värt!
Hur mycket behöver du samla in?
Det här är inte helt klart än. Jag har fått ett prisförslag, som jag ska försöka förbättra. Det handlar dock om mycket pengar, därav denna sponsringsidé.

Jag tänkte skriva ett längre inlägg om sponsring senare i bloggen. Är det några frågor du vill ha svar på genom det inlägget så ställ dom via en kommentar till detta inlägg så kan jag kanske få med dom då. Jag kommer inte gå in i detaljer kring mina egna samarbeten, men skriva lite mer övergripande om hur det går till och vem som gör vad och så vidare.

Om du vill vara med och synas på mina tävlingshjul i sommar så gäller följande:

 • Alla som swishar in minst 100:- får sitt namn på hjulen. Typ: "Henrik Öijer". Om det blir väldigt många namn som ska få plats så kanske det blir lite kortare variant, typ: "H. Öijer".
 • Alla som swishar in minst 500:- (Ja, hjulen är dyrare än så) får även en banner/bild/länk under fliken Sponsorer här på sidan under 2016 i formatet 200x60p. Skicka ett mejl (-> henrikoijer@gmail.com) med info om ni är sugna på det. Gäller både privatpersoner och kanske någon som vill promota ett företag.

Oavsett belopp så kommer jag skriva ett tack-inlägg här på bloggen där jag nämner alla som bidragit och där länkar/bilder/banners också kommer att vara med. Vill man bidra utan att synas någonstans så skicka då också ett mejl där ni skriver att ni inte önskar vara med på hjul eller blogg.
Swish-nummer: 0739504919

5 kommentarer:

 1. Vad har du för deadline? När skall du köpa dom eventulla hjulen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Har ingen tänt deadline, leveranstiden är på ungefär en vecka, så i slutet på april lär jag väl ha lagt beställningen i alla fall.

   Radera
 2. Är det någon mening som glad amatör att försöka få till ett samarbete med till exempel kosttillskottstillverkare, knepigt ord.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det beror ju helt på hur intressant för företaget som du är. Vissa företag i cykelvärlden vänder ju sig till amatörer.

   Radera
  2. Jo så är det väll. Få se hur intressant man känner sig själv när säsongen är igång ;)

   Radera