Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2016-02-23

Mitt tredje bästa någonsin på 4x4

Boom!

Där satt den. Jag skrev ju i morse att jag behövde boosta moralen och vad passar väl bättre då än att genomföra ett riktigt bra pass?! Detta är det tredje bästa jag gjort någonsin på 4x4 minuter. Det bästa är 392 monarkwatt vilket jag genomförde  i april 2015, mitt rekord innan det var 388 watt från april 2014. Ni fattar va, det är i april det sker.
När jag körde in på 388 watt så var det rekord med 10 watt, alltså var mitt föregående bästa då 378 watt. Denna vinter har jag legat stabilt på 372-373 watt fram till för några veckor sedan då jag avsiktligt sprängde mig med någon fyra för att liksom höja min tröskel på fyror. Försökte sedan köra 380 watt på ett pass men tog i för mycket och gav upp i sista intervallen med 384 watt i snitt fram till jag vek ner mig.

Så idag då, då krigade jag mig igenom hela passet på ett bra vis och landade på 385 watt. Gött mos liksom. Hade ändå som plan att göra som jag hade planerat och köra igenom på 380 watt, men ni känner ju mig nu. Älskar att ta i.

Första intervallen var mentalt tuffast då benen kändes sega/slitna och jag började tänka att jag inte skulle fixa det där. Den andra intervallen kändes helt okej och den blev också den bästa med 388 watt. I den tredje började det bli jobbigt igen och den fjärde gick mest på vilja.

Körde tio spurter som uppvärmning där nio av dom var över 1000 watt, fyra av dom var över 1100 watt och en över 1200 watt.  Hela passet hittar ni här: https://connect.garmin.com/modern/activity/1060669307

Det är så himla mycket med idrottande som sitter i huvudet. Idag hade jag bara bestämt mig för att det skulle bli en bra dag och jag skulle ge mig den boost jag behövde. För att öka peppen under träningen så kollade jag på detta härliga lopp och svor lite över Spotify-appen. Måste man ha premium..?

2 kommentarer:

  1. Mycket bra jobbat:) jag brukar köra spotify i offline läge, så slipper man massa strul :)

    SvaraRadera
  2. För mig som aldrig tävlat i något är det kul att läsa om hur du kämpar med dina pass och förkylningar. Blir spännande att följa vad det leder till under säsongen.

    SvaraRadera