2016-02-26

Idag är det ingen vanlig dag...

För idag är det min födelsedag!

Jag vet, ni kan inte tro att det är sant. Men jag har blivit ett år äldre idag och kan nu titulera mig 34 år gammal. Ändå fräsch som en nyponros, väl?

Foto: Ronya Öijer. Traditionell väckning på födelsedagen. Jag trodde att jag skulle vakna före dem, men de lyckades väcka mig faktiskt. I presenterna fick jag kläder!

Jag har också gett mig själv ett par presenter idag:
Sjukt mycket sömn var ju helt klart en bra start på denna dag. Nu är jag nästan som en ny människa igen.

Dessutom så ska jag snart köra Kompiskampen. Vissa presenter är ju bättre än andra, så att säga... Efter kompiskampen så ska jag ut och cykla för Ronya är ledig nu på dagen, så hon lämnar på dagis och sitter på stand by.

Om ni nu sitter och skäms över att ni missat att köpa present åt mig så kan ni swisha in er present till 0739504919, alla donationer mottages tacksamt och pengarna går oavkortat till inköp av nya tävlingshjul!

10 kommentarer:

 1. Grattis!
  För övrigt, en fråga.
  Vad är det för skillnad på senior och master? Varför finns en seniorcup och en serie för masters?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Seniorcupen på landsväg är ingen officiell SCF-cup, utan ett gäng som kör en egen cup i några tävlingar. Masters/Veterancupen är SCF's cup.

   Radera
 2. Grattis igen Henrik! Hoppas du får en härlig dag på cykeln

  SvaraRadera
 3. Ok, men varför finns den då? Seniorcupen alltså? Vad är det egentligen för skillnad på att köra typ H40 eller senior?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog cyklister som inte platsar i elit, men inte gillar veterancupens upplägg som kör seniorcupen, skulle jag tro. Senior är egentligen klassen under elit. Så är man 29 år så platsar man ju inte i någon veteranklass och om elit då är för tufft så kan man köra senior istället.

   Radera