Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-08-31

Idag ska jag träna 179 minuter


Hej och god morgon på dig!

Tittade ut ur källaren igår för lite utomhuscykling. Jobbpendling blev gårdagens cykling, helt perfekt egentligen sådär mitt i veckan och mellan hårda pass. En timme till jobbet och en timme och några minuter hem från jobbet. På väg till jobbet blev det Falukrossen-Olsbacka-Vassbo-Ornäs-Borlänge. På väg hem så blev det Ornäs-Banvallen-Främby-hem.


Vägen mellan Olsbacka och Vassbo arbetades det på. Det hyvlades och skrapades. Här är då tanken att vi ska cykla idag på Le Peloton. Med landsvägscyklar för de flesta så idag kan jag få en fördel med Gravel på denna sträcka. 

Banvallen har jag hört har varit dålig, därför cyklade vi Vassbo-Olsbacka förra veckan på Le Peloton. Jag tänkte att det kunde väl inte vara värre än det ni ser ovan så jag cyklade den vägen hem från jobbet. Men banvallen var ingen rolig historia den heller. Avverkningsmaskiner har kört på den så den är helt guppig/räfflad och man har lagt ut ett par hundra meter nytt, grovt, grus. Den där kommer inte att bli helt snäll för cyklister på lång tid. Synd det när det väl är både Sverigeled och Runnled för cykling. 


Den delen av banvallen som går mellan Hinsnoret och Främby/Källviken är fortfarande i fint skick så där gick det att njuta fram.


Med cykling till- och från jobbet så fick jag igår 128 träningsminuter till min samling vilket ger mig 179 minuter kvar att cykla till idag om jag vill få ihop 2500 träningsminuter denna månad. Det grejar jag. Först Le Peloton hela rundan tillbaka till Falun och sedan vända om för att cykla till jobbet. Det blir runt två timmar och sedan en timme hem från jobbet. 

Perfa! 


Idag är det sista landsvägsrundan på Le Peloton för 2023. Temperaturen bjuder på 8 grader så nog går det mot höst allt. Från och med nästa vecka så bjuds det därför på höstrundan och gravel istället. Vilket ju inte gör mig så speciellt mycket eftersom jag ändå redan cyklar gravelcykel. Det ska bli kul att få köra fort med gänget idag, hoppas att benen är lite bättre än i tisdags bara då det var riktigt jobbigt att köra hårt. 

Vi hann med att plocka en del svamp igår kväll också, först hittade vi knappt någon svamp alls men mot slutet av rundan vi gick så dök dom små kantarellerna plötsligt upp. 


Det här var allt för denna gång, nu är det dags att göra mig i ordning för Le Peloton och jobbpendling. Vi hörs här imorgon igen, hoj! 


Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar