Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-08-30

Tummen upp för det!



Hej och god morgon på dig!

Tummen upp är kanske i positivaste laget för igår kändes det faktiskt inte alls bra. Kanske var det där med att köra stenhårt dagen efter en vilodag, eller så var det något annat. Bra kändes det i alla fall inte men man får ju ha sådana dagar också. 

På Club Ladder (5 mot 5) så körde vi två lopp igår. Det första loppet kunde vi som lag vinna, vi var lite starkare i backarna och kunde tidigt hamna i numerärt överläge. När det 5 minuter senare var dags för en ny match mot ett lag som inte hade tävlat precis så blev det jättejobbigt för oss alla. Speciellt då vi hade en brant backe precis i början och i slutet av loppet och motståndarna gav allt i första backen. Antagligen för att de förstod att vi skulle vara lite krokiga från racet innan. 
Vi lyckades rädda upp det såpass att vi körde om andraplatsen mot målet. Jag var med i gruppen en bit upp i backen och försökte höja farten lite, tog mig fram men stumnade helt. Det fanns liksom bara inte i mig igår. 

Jag cyklade lite till efteråt, mest för att få mer träningstid. Idag ska jag cykelpendla och imorgon ska jag köra Le Peloton och pendla så då kommer jag att kunna få ihop den träningstid jag önskar för månaden. Om jag håller mig hel och frisk så löser jag mina 2500 minuter också denna månad. 

Tummen upp för att jag kämpade mig igenom passet och för att köra roliga lopp med bra sällskap! 


Dags att rulla här, vi hörs imorgon igen. Hoj! 


Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar