Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-08-27

Cykel, cykel och lite mera cykel...


Hej och god morgon på dig! 

Igår så bloggade jag om träningen igår, så den kan jag inte skriva om igen. Men läs gärna gårdagens inlägg om du vill veta vad jag gjorde igår morse. 

Frida och jag åkte sedan till Källviksbacken och kollade på när skickliga cyklister hoppade högt och snyggt. En hel del bekanta ansikten på plats också, mycket trevligt!

Eftermiddagen och kvällen gick lite i cyklingens tecken det med då det var cykling på Eurosport i vanlig ordning. 

Alltså lagtempot på Vueltan, det hade kunnat bli riktigt häftigt men när Barcelona fick första regnet på en månad och det kom som ett skyfall, banan var i centrala Barcelona så det var tekniskt och halt och som grädde på moset så blev det väldigt mörkt för de sista lagen. Starten av tävlingarna hade kunnat vara något tidigare, man borde väl ändå ha koll på när solnedgången är? 
Nåväl, nu är loppet igång och vi kommer att få se mycket bra racing framöver. 

Idag ska jag tävla i källaren, det är världscup i MTB och etapp 2 på Vueltan. Så det finns att göra. 

Frida gosade ner sig med chipsskålen i ett hörn igår kväll. Det såg himla mysigt ut!


Tack för att du läste dagens blogginlägg. På återhörande! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar