Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-08-11

Redo för Cykelvasan 2023!



Hej och god morgon på dig! 

Igår så svängde jag förbi Biketown för att hämta mitt nya bakhjul. Där vid kassorna så låg det också däck så jag köpte med mig ett Thunder Burt hem. Så i natt (runt tolvslaget) så monterade jag däck och hjul på cykeln. Lite justering av frambromsen också då skivan tog i lite. Cykeln är nu alltså redo för Cykelvasan imorgon! 

Ni som läste bloggen häromdagen vet att jag inte känner mig i någon toppform men det går ju bra att tävla ändå. Det kommer med största sannolikhet inte bli mitt bästa lopp och min bästa placering imorgon men jag ska försöka cykla snabbt ändå och det ska bli kul att få tävla mellan Sälen och Mora igen. Det blir mitt 14:e Cykelvasa-lopp. 13 stycken i tävlingsklass och ett år var det Hemmavasan som gällde för alla. Tror det är få som kört Cykelvasan i tävlingsklass fler gånger då jag också körde 2021 när det var en elit-Cykelvasa. Jag såg i Vasaloppets statistik att det var 44 åkare som kört alla åren.

Idag ska jag packa ihop det jag behöver, köra ett väckningspass och bege mig mot Sälen. Det ska vara uppehållsväder idag också vilket känns väldigt skönt, nu får allt vatten en chans att rinna undan. Dessutom kan jag cykla utomhus utan att bli blöt och skitig inför morgondagen. Bara en sån sak. 

Annars så var det mycket städ och fix hemma igår samt skjutsningar av barn till och från olika aktiviteter. Jag har verkligen använt dessa dagar med dåligt väder för att göra sådant tråkigt här hemma som att städa, röja och organisera. Det känns ändå bra att ha fått det gjort även om det har varit mycket. Igår var jag riktigt trött men nu är det nästan färdigt! 


Tack för att du läste dagens blogginlägg. Hoppas att du får en fin helg oavsett om du kör något av Cykelvasans lopp eller hittar på något annat. Cykelvasan direktsänds imorgon på SVT1 med start 07:25. 

På återhörande, hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar