Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-08-07

VM, tävlat igen och lopp framöver...


Hej och god morgon på dig!

Jösses vilket VM-lopp vi fick se igår. Det där var något i hästväg. På bilden syns Lucas Eriksson glida med det lilla som var kvar av huvudklungan, senare fick han något tekniskt problem men kunde ändå fullfölja denna knallhårda tävling som 32:a. Riktigt imponerande. 

En annan som imponerade var Terese Andersson som blev 11:a på Långlopps-VM, det måste ha varit en grymt bra prestation. Andra som körde bra där var Richard Larsén 46:a och Erik Åkesson 48:a. 


Själv tävlade jag i källaren igår, tyckte att jag saknade det där lilla extra. Något som jag i och för sig har tyckt en lång tid. Igår kanske jag kan skylla på att jag tävlade i Älvdagen i lördags också men att skylla på saker har väl sällan hjälpt till något positivt. Jag gjorde överlag en bra prestation utan att ha den där kryddan som behövs för att också få ett bra resultat. 

Augusti månad har annars börjat bra träningsmässigt. Nu väntar Cykelvasan i helgen (någon som har en startplats den vill bli av med?) och veckan efter skulle jag vilja köra Gravel Grit ´n Grind. Någon mer härifrån trakterna som ska dit och har ni tips på bra boende?

Det är ett par stora lopp som väntar och helst hade jag önskat en bättre form men jag är gammal nog att ha lärt mig att det är kul att tävla även om man inte är i superbra form. Jag älskar att tävla och jag är inte på Cykelvasan eller Gravel Grit ´n Grind för att vinna ändå. 


Nu ska jag få i mig en frukost här och sedan börja fixa lite här hemma. Vi hörs nog imorgon igen, ha det bra. På återhörande! 

Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar