Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-08-15

Nu är det klippt och jag har haft anledning att fira!


Hej på dig!

Skönt med lite bättre väder igen, gräsmattan fick sig en efterlängtad klippning igår. Aldrig har väl den sett så grön och frodig ut som nu. Igår hade jag vilodag så det blev en del fix här hemma istället. Som att klippa gräset, bära ut en del saker till garaget, ett besök på återvinningen, lite städning och handling.

Den 3:e september så är det loppis här i Stennäset och det passar ju bra nu när jag har röjt i källaren. Kom för att säga hej och kanske göra några fynd. Loppisen är igång 10-13 söndag 3:e september.


Idag blir det Club Ladder på Zwift. Alltid lika roligt och ofta hårt att köra 5 mot 5. Hyfsat tuff bana och hårt motstånd gör att det nog blir en kul kväll. Temples and Towers är banan och det ska vara mål på toppen av Temple KOM vilket gör att det hela avslutas med grusbacken. 


Jag tycker om att fira när saker och ting går bra eller om man når ett mål som man satt upp. Nu fanns det ett antal saker att fira såsom personlig framgång och att min Facebook-sida fått 3000 följare. Så igår blev det lite bubbel och tapas. Stort tack till er! 


Tack också för att du valde att läsa detta blogginlägg. Det kommer ett nytt blogginlägg imorgon också var så säker. Nu ska jag återgå till en av favoritsysselsättningarna med lite städning och sedan ska jag se om jag inte kan få en kamera på styret igen, det var längesedan nu. 

Ha det bäst så hörs vi, hoj!


Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar