Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-08-03

Tre timmar njutning (cykling) i den svenska landsbygden!


Hej och god morgon på dig, bästa bloggläsare! 

Idag är jag uppe tidigt igen, spanar ut genom fönstret och ser en ganska tät dimma. Temperaturen är på 11.4 grader och det ska köras Le Peloton. Dimman brukar kunna vara ganska lokalt här i och med att jag bor nära sjön, är det dimma även vid samlingsplatsen idag så brukar det lätta när vi kommer upp några höjdmeter ur stan. Uppehållsväder är lovat hela förmiddagen så det är bara att njuta av stunden och jag tänkte därför också skarva lite efter Le Peloton för att få till lite mer träning. 

Igår var jag ut några timmar på eftermiddagen, i mestadels uppehåll. På bilden ovan så hade jag regnjacka och regnhandskar. Men båda dessa tillbehör kunde jag ta av mig igen när jag började cykla. Turen var en tretimmars på asfaltsvägar där jag valde lite alternativa vägar för att inte behöva vara på stora vägen hela tiden. Det blev en fin runda, alla medtrafikanter visade respekt och jag kunde njuta av cyklingen. 


Jag kunde leka lite med mobilkameran igår också. Det blev ett gäng bilder på mitt styre i farten också. Stannar ju ogärna på mina pass utan tar helst bilderna i farten. 

Bara snälla omkörningar igår vilket var bra. Det är så man vill ha det i trafiken. Ömsesidig respekt.

Regnjackan åkte på runt Vågsjön vid Yttertänger/Klockarnäs men när jag vände åt sydost igen så avtog regnet. Man kan säga att jag mötte regnet i norr och cyklade ur regnet igen. Regnjackan åkte på en kortare stund lite senare också men ca: 90% av turen var regnfri. 



Några bilder från, härlig, svensk landsbygd. 

Från Hosjö till Slussen fick jag sällskap av en av grannbyns unga talanger; Gabriel Kihl. 

Rullade hem via några cykelbanor i stan och kunde koppla av lite. Kändes bra! Lite drygt 9 mil och lite drygt 30 km/h i snitt, nästan hela tiden i zon 2.



Konstaterade också på mitt Instagram-konto igår att det här är mitt åttonde år i samarbete med GripGrab och mitt tionde år i samarbete med Garmin. Tacksam för förtroendet över så lång tid! 

Nu börjar det bli dags att avrunda dagens skrivande och byta om till dagens cykel-outfit. Vi hörs här imorgon igen om du vill, blogginlägg kommer! Ha det bäst, hoj!

Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar