Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-08-29

Vilodag schmilodag



Hej och god morgon på dig! 

Hade vilodag igår, det ska göras det också. Förhoppningsvis så är jag pigg i kväll då det ska köras Club Ladder på Zwift. Alltså 5 mot 5. En specialare i kväll då det är två matcher direkt efter varandra. Först på översta banan och sedan på nedre banan i profilerna ovan. Cirka 5 minuter mellan loppen och vi möter två olika lag. Det blir kul! 

Kollar jag för träningsmängden denna månad så ser det ganska okej ut men det blir svårt att få ihop dom där 2500 minuterna. Långt ifrån omöjligt men ganska svårt. Så kvällen kan inte bestå av två race på en kvart vardera för att det ska gå. Så det kan bli en liten skarv. 

Det blev dramatiskt på Vueltan också igår, speciellt efter målgång då Remco (som vann) inte fick stopp på cykeln och körde in i en person och föll. Det blev ett jack vid ögonbrynet såg det ut som men man cyklar inte med ögonen så det ska väl gå bra. 

Har ni sett att det är upp till 65% rabatt på cykelbyxor från Siroko nu via min samarbetslänk? Det finns 21 modeller för herrar och 10 modeller för damer att välja på. 


Tack för att du läste, nu ska jag besiktiga bilen så får vi se om det blir reparationer av den eller om jag kan kosta på mig nya cykelhjul i framtiden. Ha det bäst, hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar