Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-08-28

Körde hårt och höjde (äntligen) min FTP!


Hej och god morgon på dig! 

Igår fick Movistar-kittet åka på för en stund och det blev en sällsynt toa-selfie dessutom. Körde en omgång e-cycling så att jag blev illamående i ett par timmar efteråt, då vet man att det varit hårt. Gjorde en ganska bra insats också så jag får vara nöjd även om man nästan alltid vill mer resultatmässigt. 

Hårdkörningen resulterade i att jag har en ny cykeldataspels-FTP på 318 watt efter att ha legat på 314 sedan i april. Jag gnällde lite för bara någon vecka sedan just om att jag inte ser så stora förbättringar som jag skulle vilja se. Igår så kom en högst efterlängtad förbättring, kul! 


Ganska händelserik etapp på Vueltan även om det inte bara är positiva händelser. Nu hoppas vi på lite bättre väder och mer normala etapper framöver, väl? 

Wout van Aert körde Gravel World Series i Belgien. 1450 startande cyklister och Wout vann med 9 minuter över tvåan i sitt första gravel-lopp. Wout vill köra VM och därför har han nu kört ett av kvalloppen. 

Jag har också kikat lite i kalendern för kommande månaden och vilka lopp som jag skulle kunna tänkas köra. Det är kul att tävlingssuget är tillbaka igen, det har varit ett tungt år annars men skönt med en positiv avslutning av utesäsongen. 

Efter en in- och utvändig tvätt av bilen så drog Frida och jag till Lugnet med varsin kebabtallrik och njöt av den fina kvällen. Man kan hinna med rätt mycket på en dag om man bara vill. 


Nu är det dags för en ny vecka med nya möjligheter. Vi hörs här inom kort igen, på återhörande! 



Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar