Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-08-26

Gravel-cykling på morgonkvisten


Hej och god morgon på dig!

Foto ovan taget av hjortsberj. Kittet från Siroko där du får 40% rabatt på kamouflage-tröjan med hjälp av min samarbetslänk. 

Normalt sett så skriver jag här vad jag gjorde under gårdagen men igår vilade jag så det var väl mest att jag åt tacos, godis och chips kanske då. Kollade förstås på världscupen där det kördes XCC också. Imorgon ska det bli XCO för vuxenklasserna om de inte har regnat bort. Hörde att alla tävlingar och träningar idag hade blivit framflyttade pga oväder. 

Idag däremot så har jag varit uppe med tuppen och cyklat gravel med fem andra likasinnade som ville rulla iväg vid 07:30. De andra hade runt fyra timmar med fikastopp i planeringen men jag kunde inte vara med så länge. Fick i alla fall ihop 2:15 och var väl så nöjd med det. Kul att hoja i sällskap och rätt skönt att starta dagen direkt, så att säga. 

Kunde kika ut idag och konstatera att det där regnet jag sett i prognosen igår inte var på plats idag.

Här har vi precis lämnat asfalten, tröjor knäpptes upp, jackor togs av och vi var ute i vildmarken (Lisselbo).






En del grus och även något kortare stigparti hann vi med. Jag var som sagt inte med så länge idag men det var kul så länge det varade. 

I Vika Strand så drog de vidare mot Gustafs och jag vände mot Falun igen. 

Jag var inställd på asfalten hem men såg denna grusväg vid Vika så jag tog den istället bort till sportfältet och motionsspåren. Klart mycket trevligare än stora vägen. 

Körde två tiominutare i halvhårt tempo på slutet. Den ena längs med sommarcykelvägen mellan Staberg och Vika och den andra längs Strandvägen mot Falun. Någon droppe regn kom på slutet men inget som störde. Väl hemma så fick cykeln en välförtjänt tvätt och är nu sådär ren och fin till nästa tur. 



Nu tänkte jag åka iväg och kika lite på detta, som fått ny starttid och i kväll startar Vueltan. 



Jag gjorde en kort video från cyklingen i morse också, den kan ni se här: https://youtube.com/shorts/Ncc_6RQUSs4?feature=share

Hoppas att du haft en bra morgon och att du får en fin helg. Vi hörs här imorgon igen, hoj! 


Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar