Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-08-21

Fler bilder från helgen, video på gång, semestern är slut och hjultankar




Hej och god morgon på dig!

Ny dag, ny vecka och dags att åka till jobbet igen efter fyra veckors semester. Det kommer att bli direkt in i hetluften då detta är den mest intensiva perioden på året på jobbet så jag får ta två tre djupa andetag innan jag öppnar dörren. Barnen börjar skolan idag också, de två äldsta börjar gymnasiet (!) och den yngsta börjar trean. 

Fick dessa bilder ovan från Jeppe Kirk. Stort tack för det! 
Det finns nu flera hundra bilder också på Gravel, Grit 'n Grinds Facebook-sida


Just nu håller jag på med videon från mitt lopp. Alltså hela loppet. Nästan 4 timmar video slänger man inte upp på nätet hur som helst och detta skapande av video har avbrutits tre gånger nu. Men skam den som ger sig och denna gång går det nog vägen. För att veta när den finns tillgänglig så går du in på min YouTube-kanal, prenumererar på den och aktiverar aviseringar. Då får du ett pling i telefonen när videon finns färdig: https://www.youtube.com/henrikoijer 

Till nästa säsong så hade jag tänkt lyxa till det med ett par snabba hjul till min gravel-hoj. Hjulen som sitter på nu fungerar hur bra som helst och verkar idiotsäkra. Men hjulen väger en bit över 1700 gram och ska det tävlas så vill jag ha något lättare. Jag tänker fortsätta tävla på gravel och kan jag kapa 4-500 gram från hjulen så gör det cykeln ännu lite rappare. 

Inte mycket nytt att rapportera om sedan igår kväll. Tävlade i källaren igår också så idag blir det välförtjänt vilodag. Kände mig ändå oväntat bra efter gravel-tävlingen så det känns helt okej men en vilodag behövs ändå. Sedan rullar det på med kortare pass denna pappa-vecka.

Ha det gott så hörs vi här imorgon igen, tack för att du läste. Hoj! 


Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar