Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-08-05

Dags för Älvdalens MTB race!


Hej och god morgon på dig!

Idag så styr jag bilen mot Älvdalen och med mig har jag Axel. Vi tänkte nämligen köra Älvdalens MTB-race. Det är en tävling jag gillar. Det är en väldigt fin bana, en engagerad arrangör som ger en härlig känsla när man är på plats. Vi har ett antal fina tävlingar i Dalarna och detta är en av dessa så jag åker gärna dit och tävlar. 

Väderprognosen har svängt lite, som den brukar, och nu ser det ut att kunna bli en blöt tillställning.  Det var också blött förra året men lite lera hör MTB-sporten till. Det är ju en utomhussport. Bilden ovan är från 2021 då jag lyckades med bedriften att också vinna loppet. 

Det ska bli kul att tävla MTB igen, jag har inte tävlat MTB sedan jag körde Mörksuggejakten. Formen är lite osäker men det brukar ju visa sig ganska snabbt när starten väl har gått och det är inte mycket jag kan påverka nu. 

Vi åker dit, kör MTB-tävling och har kul. Imorgon kan du läsa här i bloggen om hur det gick. Följer du mig på Instagram så kan du nog få veta det redan idag.  Ha det bra så hörs vi, hoj!

 
Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar