Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-08-18

Fixat med cyklar och morsat på kungaparet!


Hej och god morgon på dig!

Alltså jag gillar det här med ledighet, att kunna lägga tid på sådant jag inte hinner annars. Så igår kunde jag lägga en hel del tid på cyklarna och det känns bra inför resan till Gravel Grit 'n Grind. Gravel-hojen är nu i toppskick och allt är genomgånget. Jag har också trollat dit en GoPro-kamera på styret som jag tänkte filma loppet med. Vill det sig väl så kan det bli en vlogg också. Sådant som jag har tid med dessa sista semesterdagar och gillar att göra. 

Min MTB fick sig en lite grundligare genomgång efter Cykelvasan. Bromsbeläggen hade tagit en del stryk och jag hade lite grusrelaterat knak som jag fick bort. 

Så här såg beläggen ut bak. Visst, det är lite material kvar att bromsa med men den där metallbiten såg allt skrynklig ut. 



Så jag tog en tur med gubbcykeln till stan. Tittade på hur mycket vatten det var kvar och kunde konstatera att det fortsatt var blött ute. 

Det var en massa avspärrningar på stan när jag kom ner och då slog det mig att kungaparet är på besök. Kungen gör en resa genom landet för att fira 50 år på tronen. Så jag hann till cykelbutiken för att köpa bromsbelägg och tätningsvätska innan jag morsade på kungaparet. 


Efter ett stopp på mataffären så kunde jag montera mina nya bromsbelägg samtidigt som jag tittade på cykling på Eurosport. Fint väder igår så det fick bli en del mekande och putsande utomhus. Så himla skönt! 

På kvällen så bokade jag ett boende till Gravel Grit 'n Grind, på ett Hjorthägn. Det blir nog hur mysigt som helst. Allt som återstår nu är nog att få någon som vill langa en flaska åt mig, känner du någon? 


Det blev en riktigt skön och trevlig dag med kungligt fix av cyklar på agendan. Ingen träning men väldigt mycket cykel ändå. Idag blir det en lång bilresa ner till Simlångsdalen och så lite cykling på plats där. Tack för att du läste dagens inlägg, vi hörs imorgon igen. Hoj!


Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar