Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-08-14

Gratis bilder på alla deltagare i Cykelvasan 90


Hej och god morgon på dig! 

En ny dag med nya möjligheter och kanske jag har petat ut det sista gruset från Cykelvasan ur ögonen idag. Happyride.se har publicerat bilder på alla åkare i Cykelvasan 90 här. Bara att försöka identifiera dig själv i mängden av bruna cyklister. 

Det är höga vattennivåer i Falun nu, såhär såg det ut vid Gullnäsgården igår när vi var dit. Det är också översvämningar på lite olika håll, vilket man kan läsa om här: https://www.falukuriren.se/2023-08-13/ostra-hamngatan-avstangd-pa-grund-av-oversvamning 

Såg denna cyklist igår, tempocykel och cykelvagn. Vill man så kan man! 


Jag körde inomhus igår. Hårt race som kändes okej så länge tempot var jämnt men när farten ökades på slutet så hade jag inte den där farten som krävdes. Konstigt vore väl annars dagen efter Cykelvasan? Tycker ändå att kroppen svarade riktigt bra och återhämtningen har fungerat fint. Lyckades notera 357 watt i 15 minuter och det är bra. Kanske var det också det tempot som gjorde att fartökningen lite senare i loppet kändes så jobbig... 

Idag skiner solen och jag behöver en vilodag. Lite synd när vädret är fint men det gäller att återhämta sig mellan ansträngningarna också. Imorgon är det planerat Zwift på kvällen och då ska det regna så det känns ändå okej. 


Sista semesterveckan för 2023 nu, så det är skönt att väderprognosen för veckan ser bra ut. Endast 1,2 mm regn imorgon kväll. Ska försöka få till några längre pass och verkligen njuta det sista av ledigheten. 


Ha det gott så hörs vi snart igen, tack för att du läste. Hoj! 



Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar