Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-08-25

Full fart framåt!


Hej och god morgon på dig! 

Fredag, snart helg och det är något jag ser fram emot. Lite tid att hinna ikapp igen efter en intensiv vecka där det händer väldigt mycket. Kul när det händer mycket men då gäller det också att prioritera. 

Igår så körde jag Le Peloton. Först ett pass sent på onsdag och sedan ett pass tidigt på torsdag. Vet inte om det var därför eller bara att jag gick lite för hårt på förstasträckan. Men det blev jättejobbigt och jag stumnade igår. Hade svårt med återhämtningen och fick slita rätt mycket. Samtidigt så kunde jag kanske gått med själv lite längre men valde att då backa av för att ge sällskap till någon annan som också hade det tufft. 

Ungefär såhär kan man sammanfatta gårdagen. Ut pigg och kände mig stark vid 05:50, sedan hårdkörning i drygt en timme och kom hem vid 07:20 och var helt kaputt. 

Vi var åtta tappra igår på säsongens näst sista landsvägsrunda. Nästa vecka körs sista svängen på landsväg och därefter blir det höstrunda/gravel på torsdagarna! 

Vägarbetet mellan 293:an och Ornäs börjar bli klart. Fin och svart asfalt, så mycket bättre än oljegruset för något år sedan (2017) som bevisligen inte alls blev bra. 

Lite grusväg blev det också igår. Vi brukar ju köra banvallen (som också är grus) normalt sett men den var tydligen i ganska dåligt skick. Så vi körde Vassbo-Olsbacka istället. Där gick det undan med några topp-10 på STRAVA som resultat. 

Niclas Brus är duktig på att ta bilder, så även jag fick vara med på bild igår. 

Gårdagens runda: 

Var riktigt trött igår kväll, skulle lägga ut ett Instagram-inlägg och somnade flera gånger innan jag lyckades publicera det. Hårt med att sova lite och träna hårt ibland. 


Ha nu en riktigt skön löne-fredag och njut av att det blir helg. Vi hörs här imorgon igen, hoj! 


Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar