Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-08-10

Hårt igår, vila idag, 3000 gilla och hyra en Monark?!



Hej och god morgon på dig!

Igår hade vi uppehåll på förmiddagen och även några minuter sol. Så jag tog med mig Frida på en promenad för att komma ut ur huset en stund. Senare så hade hon också en kompis här och även de var ut en stund på eftermiddagen sedan. Det ska bli väldigt skönt med uppehåll hela dagen imorgon faktiskt och sedan ser jag fram emot lite bättre väder nästa vecka. 

Idag blir det nog fortsatt städ/organisering här hemma och att spela Bamse-bingo. 

Dammade av min Monark Ergomedic 874E igår, den används inte längre så jag undrar om någon kanske skulle vara intresserad av att hyra den? Någon som kanske gör en satsning på en klassiker, en Ironman eller bara behöver en testcykel över en vinter. 


Körde ett race på Zwift igår, lät en utbrytning gå iväg för jag tänkte att vi/jag hämtar in gänget senare. Utbrytningen fick dock för mycket tid och jag fick ingen riktig hjälp i jakten så utbrytningen höll undan, riktigt bra gjort! 
Mina försök att först få upp farten i klungan och sedan en soloutbrytning mellan klungan och utbrytningen gav mig dock en hård 20-minutare. En hård 20-minutare gillade min Garmin-klocka som höjde mitt beräknade Vo2max till 70, det är tangerat årsbästa det.


Det blev hårt igår, sov lite dåligt också så jag känner mig smått överkörd och trött idag. Har en vilodag inplanerad idag så det ska bli människa av mig till Cykelvasan ändå. Ett väckningspass imorgon och sedan är det dags. 

Vi har väl alla sett bilder från Cykelvasa-banan där det på flera håll är väldigt mycket vatten. Starten har fått göras om, avslutningen i Mora har fått göras om och ett antal partier längs banan har fått nya dragningar av banan. Vilket jobb organisationen gör för att runda vattnet och arbeta med banan! 

Dessa bilder från startplatsen har Vasaloppet själva lagt ut och tittar ni på sociala medier så hittar ni säkerligen fler om ni söker lite. 

Jag la ut denna två år gamla bild på min Facebook-sida igår och skrev att jag är redo för Cykelvasan 2023. Den fick många tummar upp och reaktioner. Min sida har nu 2996 gilla-markeringar så kanske passeras 3000 snart?! 


Tack alla för att ni läser, peppar och stöttar mig. Imorgon återkommer jag med ett nytt blogginlägg, vi hörs då. Hoj!


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar