Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-04-12

Premiär på fincykeln, 1100 watt, några bilder från solnedgången och livestream från kvällens TTT


Hej och god morgon på dig! 

Ja, igår fick fincykeln göra premiär för 2022. Ett lättsamt varv runt sjön Varpan blev det med några korta spurter inlagda. Ingen träning egentligen utan mer Instagram-cykling för att hålla liv i benen samt för att få andas lite frisk luft och njuta av solnedgången. Jag tänkte på det igår att egentligen så borde alla rullpass köras i solnedgång. Så himla fint.

Det blev några bilder också, främst från stugan uppe på slagghögarna i Österå, men även några när jag trampade.
Det där var välinvesterade 33 minuters cykeltur det. Så värt bara att få cykla på en cykel som är lätt och rapp och där hjulen bara spinner igång av sig självt nästan när jag trycker till. Denna cykel har inte fått gå speciellt många timmar. Jag köpte den strax innan Cykelvasan. Jag var duktig på att använda den som tävlingscykel och tränade på andra cyklar mellan loppen. Hade funderingar på att sälja den i höstas eller ha den till denna säsong och oavsett valet så skulle den ju vara i toppskick. Så den är fortfarande som ny, bortsett från några repor på hjulen. Cykelvasans grusvägar har den effekten på hjul när det sprätter grus mellan cyklarna i klungan. 

I en av mina spurter igår så toppade jag 1100 watt. Det finns lite tryck i benen! 


I kväll kör jag TTT (lagtempo) på Zwift med Team SZ. Jag räknar med att det blir jättejättejobbigt, så jag skulle bli så glad om du ville kika på min livestream och heja i chatten där. Det gör faktiskt att jag kan ta i lite till och det kommer att behövas. Jag ser alla meddelanden, lite oklart om jag orkar svara när det är så intensivt hela tiden men får jag frågor så svarar jag efteråt om jag inte kan kläcka ur mig ett svar under loppet. Ni kan också ställa frågor innan start! Streamen startar 19:55 och vi rullar iväg ungefär fem minuter senare.

Såg för övrigt att vår bästa Zwift-svenska, Cecilia Hansen, har varit på Mallorca och tagit den tredje bästa tiden någonsin enligt STRAVA på Sa Calobra-klättringen. Det finns kapacitet så det räcker och blir över där!

I kväll blir det en sådan här en timme innan start för att ha fullt fokus och aktiverade sinnen. Det ska bli åka av. Bilden tog jag igår när jag kommit till jobbet, fint morgonljus som dansade in över skrivbordet.


För att ni alla ska få lite snösmältningspepp så kommer här några bilder från ett av mina fönster. Gör för övrigt inte alla såhär att man tar kort för att se hur mycket snö som försvinner? 
I förrgår, igår och idag. Skogen tar givetvis lite längre tid på sig, men visst kan man hoppas på snöfritt på fredag?

Ha nu en riktigt fin tisdag så hörs vi snart igen. Glöm inte bort att titta in på min livestream i kväll och heja på oss när vi kör lagtempot i Zwift Racing League. Det blir kul. Hoj! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar