Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-04-19

Avslutade hemmalägret på topp!


Hej och god morgon på dig!

Jaha, då är det plötsligt dags att åka till jobbet igen efter en långhelg med massor av cykling. Totalt så fick jag ihop lite drygt 16 timmars cykling på dessa fyra lediga dagar. En bra samling träningstimmar måste jag säga. Dessutom så fick jag avsluta på topp med en riktigt bra känsla under passet igår. Detta efter att ha haft en sämre känsla under dom två föregående dagarna. 

Det blev min första Siroko-tröja som fick luftas igår. Den är nämligen långärmad men sval som en vanlig cykeltröja. Perfekt för den varma dag som vi hade igår där det var varmt, men inte varmt nog för kort-kort. 

Jag stannade till lite snabbt vid en stor bäck. Det är så rogivande att höra vatten rinna.

I Baggbobacken så åkte handskarna av. 

Det blev nästan bara asfalt hela vägen till Sågmyra där jag stannade på Sågmyra Byggnadsvård och Kökshandel för en fika. Det blev en räkmacka och kaffe vilket satt riktigt gott.

Efter Sågmyra sedan så blev det ett par timmar grusväg så att både cykeln och jag blev skitiga. Det var också av den anledningen till att jag inte körde grusväg innan fikastoppet, som kom tidigt i passet.

Kom tillbaka till Falun via Falu Gruva, plockade fram lite utemöbler och åt ute i solskenet. 


Ja, det blev en toppendag det där och en bra avslutning på hemmalägret. Igår blev det 3 timmar och 45 minuters cykling med 219 watt (ca: 3,1 w/kg) och bra driv genom passet. Körde ganska så kuperat också, vilket ju är skoj. Älskar backar! 

Hör och häpna, men för tredje dagen i rad så gjorde jag en Reel också. Hade lite inspiration och idéer på övergångar. Så jag bakade ihop allt i en kort video. Ber om ursäkt ifall ni blir åksjuka av att titta, men här är den:

Känner faktiskt att det där med vloggar kommer allt närmare igen.

Idag har ni chansen att se mig på YouTube igen faktiskt då det är dags för Zwift Racing League etapp 3. Jag bjuder på livestream från 19:55 och loppet startar sedan 20:00. Blir spännande att se hur benen svarar efter fyra dagar med distanscykling. Häng med och kika!


Efter fyra dagar med gott om tid för cykling, avslappning, sociala medier och cykelvård så är det tillbaka till vardagslunken idag igen med jobb och allt vad det innebär. Jag hade kunnat vänja mig vid livet som heltidscyklist, det är då en sak som är säker.

Jag har lite cykelkläder att sälja också. Tänker mig 100:- för Canyon-tröjan i storlek S. Byxorna är från VOID, i medium och där tänkte jag 300:-. Byxorna är i riktigt fint skick! 


Om ni tyckte att detta var intressant så kan ni också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via denna länk så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer 
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER


Hoppas att du haft en fin påsk. Vi hörs snart igen och så hoppas jag att vi ses på min livestream klockan åtta i kväll. Ha det gott, hoj! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar