Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-04-23

AW-cykling och vårstädning!

Hej och god morgon på dig!

Igår körde jag SZ AW Party by SZR. Det är på något vis alltid bara trevligt. Oavsett hur benen känns så kan man ha kul där. Det är också ett lopp som man gärna vinner, men där det inte heller gör så mycket om man inte vinner. Igår blev jag fyra, hade gärna vunnit men hade kul på vägen dit. Uppvärmning blev det inte den här gången heller, kolla bara början på min livestream som jag sände:  

Idag är det lördag, helg och en chans att bara göra det jag vill. Kroppen har inte varit på topp denna vecka men det kändes bättre igår. Somnade sedan på kvällen när jag nattade Frida. Tog mig sedan till min säng och fortsatte att sova som en stock där. Välbehövlig återhämtning! 

Idag är det tävlingspremiär för många. Varbergs MTB Meeting, Kålmårdsbiken och för landsväg finns Kinnekulleloppet. Det är inte utan att det kittlar i tävlingsnerven även hos mig. Så taggad på att få börja tävla utomhus igen! Jag önskar er som kör idag all lycka till och ser fram emot bilderna och berättelserna från era upplevelser. 

Denna helg ska barnen och jag köra en vårstädning av gården och förråden tänkte jag. Eller ja, Filip är på innebandycup så han missar allt det roliga. Men jag och tjejerna i alla fall. Fram med studsmattan, fixa alla cyklar, rensa, städa och göra fint igen. Sånt där som behöver göras och som gör att det känns lite bättre när det är klart. 

Lite träning ska jag hinna med också. 

Ha det gott så hörs vi snart igen, hoj! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar