Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-04-16

Många bilder från Nöt-crème-cyklingen, en Instagram Reel och lite samarbeten!


Hej och god morgon på dig! 

Nöt-Crèmen gjorde nytta igår och var en riktigt trevlig energi-boost att ha i ryggfickan. Rekommenderas! Det går ju att smyga in lite olika godsaker i ryggfickan att ha till sin energiplan. Jag tänker pepparkaksdeg och marsipan till exempel. Hur gott och lyxigt som helst i all sin enkelhet. Gör också en energiplan, du behöver inte vara nutritionist för att göra en plan. Gör en plan, håll dig till den och utvärdera sedan hur det gick för dig. Gör sedan nödvändiga förändringar till nästa gång. Min plan igår var en Nöt-Crème efter två timmar och den andra efter tre timmar. Då hade jag något att se fram emot och jag åt inte upp båda under första timmen...

Igår blev det fyra timmars cykling. Det var vad jag ville ha så det var min plan. Min andra plan var att åka dit jag kände för och inte följa någon förutbestämd rutt. Så jag åkte runt lite och letade stigpartier utan snö att cykla på. Som ni ser på bilden ovan så hittade jag sådana partier. 

Nu följer ett helt gäng bilder med en kort text under, från mitt pass igår. Häng med! 

Jag började med en Nocco Blood Orange. Hade ingen påskmust hemma...

Längs Herrhagsvägen fanns ett snöfritt skogsparti så jag blev så glad att jag var tvungen att rigga mobilen för att ta en bild på mig.

Cykling längs med Jungfruberget. Det blir mest bilder från början av cyklingen, så som det brukar vara. Det är alltid lättare att ta kort när man är pigg.

Jag körde en backintervall uppför Teletornsvägen. En fin backe att ha så nära. Den borde jag använda oftare. Som med så mycket annat som jag vill/bör cykla. Snöfritt större delen men högst upp var det snö och is.

Tekniken kändes bra. Men, det saknas kanske lite smidighet så det blev ett punka-stopp på Jungfruberget.

Kollade statusen på Lugnets led "Gamla mormor" men det är inte riktigt läge att köra den ännu. Har du skidor så är dock stora delar i fint skick!

Lämnar Lugnet och påminner dig om att koden LIMAR30OIJER ger dig hela 30% på glasögon och cykelhjälmar från Limar.com. Det är en riktig bra rabatt, tycker jag, och något i ett samarbete som ger ett mervärde också för dig som läsare/följare. 

Fick lite sällskap i några minuter av en trevlig man vid namn Peter också. 

Jag hann inte mycket mer än att säga hejdå till Peter innan jag mötte äventyrscyklisterna Mattias och Jesper som hade varit ute på en tvådagars med övernattning i en raststuga. 

Snö fanns det på många ställen. Alla partier med snö/is var dock helt klart cykelbara. Snön var ganska hårdpackad av alla som hade gått på den och dom isiga partierna var inte allt för hala då temperaturen låg runt 11 grader så isen var porös och lite mjuk. 

Det har blivit väldigt glest mellan bilderna. Men här vid Kaffemannens backe så tog jag min andra Nöt-Créme och då var jag alltså tre av fyra timmar in i passet.

Det här blir sista bilden från passet. Tre timmar och sex minuter in. Det blev alltså inga fler bilder under turens sista 54 minuter. Kanske ett tecken på trötthet? 

Sista bilden kanske, men jag spelade in två filmklipp också som jag gjorde en Instagram Reel av, ni kan se denna Instagram Reel nedan. 



Cykelkläderna kommer från Siroko och med min rabatt-länk så får ni alltid 10% rabatt på priserna, även dom redan nedsatta priserna. Priset räknas om automatiskt så ni behöver inte göra mer än att klicka och shoppa.


Gårdagens runda på Strava.

Idag ska vädret vara lite halvklart och jag tänkte växla om och köra landsväg med min gamla cross från 2012. Den har haft vinterdäck men jag bytte däck igår kväll och gjorde cykeln redo. Idag har jag planerat ihop en runda så jag vet var jag tar vägen. Tänkte nämligen cykla Bjursås-Sörskog-Rättvik-Tällberg-Leksand-Gagnef-Borlänge-Falun. Troligtvis inga fikastopp och Nöt-crèmen är slut. Så jag får hitta på något annat att stoppa i fickorna. 

Hoppas att du får en fin påskafton. Glöm inte att gilla det här inlägget på Facebook/Twitter, dela gärna med dig av bloggen till andra cykelintresserade och ge min Facebook-sida en tumme upp om du vill. Det hjälper mig. 

Glad påsk! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar