Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-04-30

Zwift, SWE-Cup XCO och Billingeracet!


Hej och god morgon på dig!

I natt så sov jag nästan tio (10) timmar. Snudd på världsrekord och väldigt välbehövligt. Planen för idag är att njuta av solskenet genom en cykeltur till Säter. Där ska Linda och jag kika på XCO-tävlingarna i SWE-Cup. Blir festligt att se folk köra sig trötta och tjöta lite med cykelfolk.

Elitklasserna startar 13:15 och 13:17 om ni vill och hinner dit för att kika. 

Bilden ovan är från Instagram igår. Körde AW Party by SZR som jag brukar på fredagar. Det gick dock inte helt perfekt då jag visserligen kände mig hyfsat stark men inte hade riktigt det där trycket som krävdes. Det är ju så det är, dagsformen går lite upp och lite ner. 

Om en vecka är det dags för mig att göra tävlingspremiär i Billingeracet. Känner mig väl faktiskt inte helt redo för det än, men jag har ju en vecka på mig. Det har blivit alldeles för lite intervaller, skogscykling och så har jag en rygg som trilskas lite. Men jag har som sagt en vecka på mig också. Imorgon tänker jag testa både rygg och kropp på ett snabbvarv runt Stångtjärns blåa. Där brukar man få snabba svar. 

Nu är det dags att hitta lite cykelkläder och sedan rulla söderut. Vi hörs snart igen, hoj! 


Om ni tyckte att detta var intressant så kan ni också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar