Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-05-01

Bilder och resultat från Klippingracet 2022

Hej och god morgon på dig!

Igår tog vi våra cyklar och hojade till Säter för att titta på cykeltävling. Lite knappt 4,5 mil enkel resa. Cyklingen började i solsken men när vi närmade oss Säter så gick solen i mål. Det blev lite kallt att hänga vid tävlingsplatsen men alla återseenden och trevliga samtal värmde istället. Kul att ses igen! 

Vi kikade på damelit och herrelit som körde sina lopp samtidigt. I herrarnas klass visade det sig ganska snart vilka tre som var starkast för dagen även om det länge var några cyklister strax bakom som jagade. I damklassen så gjorde Linn Gustafsson det klart i ett tidigt skede att hon tänkte vinna. Bakom så var det mer spännande.

Resultat från Klippingracet 2022:
1. Linn Gustafsson
2. Hanna Millved
3. Emma Belforth

1. Matthias Wengelin
2. Emil Lindgren
3. Oscar Lind

Fullständiga resultat från alla klasser på Klippingracet hittar ni här: https://www.sportstiming.se/event/10185/results?round=52037

Här kommer ett gäng bilder från Klippingracet:


Det finns några videoklipp också och om ni är snabba så hinner ni se dom bland mina Instagram stories. 

Efter att eliten hade gått i mål så var det bara för oss att besegra motvinden på väg hemåt igen. Med oss i ryggfickan fanns kladdkakemuffins och när vi kom till Falun så stannade vi till på P-za som ligger vid gruvan för att äta en riktig gopizza. 

Det var gårdagen i ett nötskal det. Idag blir det snabbcykling och däckskifte på bilen. 

Ha det gott så hörs vi snart igen, hoj!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar