Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-05-25

Vad är din temperaturgräns för kort-kort?


Hej och god morgon! 

På väg hem igår så struntade jag i både arm- och benvärmare. Det var bara 17 grader så egentligen så tycker jag att man bör ha arm- och benvärmare på sig då. Men efter en heldag och lite till på kontoret med finväder utomhus så ville jag passa på att köra i kort-kort och få känna lite sol och fartvind mot min hud. Nu hann klockan bli 19 innan jag kom iväg från jobbet så solen värmde kanske inte så mycket, men det var tanken som räknades! Nu väntar några dagar med sämre väder så det gällde att passa på.

20 grader tycker jag att det ska vara innan knäna utsätts för kylande fartvind. Har du någon temperaturgräns eller hur tänker du kring att blotta både ben och armar? 

Två timmar cykling skrapade jag ihop igår och även om känslan i benen inte var fantastisk så var det riktigt skönt att vara ute och cykla igen. På hemvägen så tog jag faktiskt en väg som jag inte brukar cykla, vet inte ens om jag har cyklat den förut men den gjorde faktiskt pendlingen något kortare så den kan det bli fler gånger.

Det blir pendlingscykling även idag, det gäller att passa på. Vi hörs imorgon igen, ha det gott! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar