Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-05-14

Jenny Rissveds på pallen i världscupen igen!


Hej och god morgon på dig!

Ja, igår slog hon till igen med en tredjeplats i MTB-världscupen i Nové Město na Moravě. Det var i grenen XCC hon tog en ny pallplats och formen verkar onekligen vara riktigt god. Linn Gustafsson tog en 32:a plats i det 40 damer stora startfältet. På söndag körs XCO-loppen, det vill ni inte missa! 

Om ni vill se XCC-loppen från igår så finns dom att bevittna här: https://www.redbull.com/se-en/live/uci-mountain-bike-world-cup-2022-nove-mesto-xc-short-track


Här hemma så skiner just nu solen och det ska bli lite utecykling. Linda ska ut med Jennie Stenerhag och jag ska ut på egen hand och köra lite stig tänkte jag. Få lite distansträning där jag samtidigt övar mina skogcyklarskills. Hade en vilodag igår och borde därmed vara pigg i kroppen idag igen. Det är en av skillnaderna mellan att köra rena träningsperioder och perioder med tävlingar. När man bara tränar så behöver man inte vara pigg och fräsch i kroppen men ska man tävla så är det ju fördelaktigt att inte vara sliten och seg. Så det får bli mer vila den här tiden på året. Det blir lite svårare att få ihop träningstiden men förhoppningsvis så ger det goda resultat istället. 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar