Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-05-30

Cykling, tre SM-medaljer och gissa djuret!


Hej och god morgon på dig! 

Ny vecka och nya möjligheter. Om jag hade bra ben och fint flow i förrgår så var det desto sämre känsla igår. Jag fick slita mig fram, var energilåg, trött och kroppen ville försätta sig i viloläge. Tänk hur det kan slå från en dag till en annan ändå? 

Jag lyckades ändå ta mig från Leksand till Falun och med några omvägar, som upp mot Asaklitt på bilden ovan, få ihop nästan tre timmars cykling. Förutom känslan som var sådär så åkte jag på en väg som bara tog slut, så jag fick försöka hitta runt via terrängen, cyklade genom myr, blev myggbiten och uppgiven. Men hittade ut igen och tog asfalten hem. 



Det är inte alltid det går lätt och då gäller det att plocka fram dom verktyg man har för att hantera det. En positiv sak med att ha motgångar är att då känns framgångarna så mycket bättre sedan! 

Idag blir det cykling igen. Till- och från jobbet står på schemat. Har fått en reva och punktering på ena däcket på bilen under helgen vilket ger mig en ursäkt till att cykla lite mer vilket är positivt. 
 

Att jag var i Leksand var för att stötta Linda för tredje distansen i MTBO-SM. Kul att träffa lite bekanta ansikten och att få växla några ord där. Hur jag skötte mig som support? Jodå, tre silver blev det!

Linda kanske inte var supernöjd efter första dagen, men sedan har känslan varit bättre och med tre medaljer runt halsen är det svårt att sluta le. 


Sedan har jag en fråga till er djurexperter där ute, vad är det för djur på bilden? Jag tänkte att det var en älg jag såg på håll, men när jag tittade på min inzoomade mobilbild så är jag inte riktigt lika säker längre.
 
  
Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar