Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-05-06

Väckningspass och cykelfynd!


 

Hej och god dag! 

Sitter på Thairestaurangen runt hörnet från jobbet och äter mig mätt. Det gäller ju att ladda inför långlopp. Jag har också sett till att dricka lite extra idag. Det vankas 77 kilometer tävling på en tuff bana så det kommer att gå åt en del energi. 

Kom upp lite sent i morse så jag körde ett kortare väckningspass på Neo-biken. Det blev 10 minuter på 334 watt, ska duga som väckning tänker jag och jag var åtminstone klarvaken efteråt. Efteråt blev det snabba ryck med packning, städning, frukost och att få i ordning barnen. 

Planen är att bege mig söderut direkt efter jobbet. Saknar fortfarande langning så om någon har något tips eller kan hjälpa till så hör av er. 

Annars så har jag hämtat ut paket med lite allt möjligt. Såsom stans-vätska, ett drev, slangar, munstycke till min fotpump osv. Lite smått och gott. 

Igår kväll så var jag iväg för att hämta hem mina senaste cykelfynd. Tre nya gamla cyklar till samlingen. Den ena var i sämre skick än väntat men en av dom var också i bättre skick än väntat. Den lite sämre får nog donera sina delar till övriga fynd... Kollade upp mina köp och jag har nu köpt sju begagnade cyklar på tolv dagar. Svårt att motstå ett fynd och min förhoppning är att ge cyklarna nytt liv. Mer om det senare...

Dags att runda av här, plikten kallar. Vi hörs!

 

 

Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

1 kommentar: