Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-05-02

Nya glasögon och ny hjälm från Limar samt träningen inför Billingeracet!


Hej och god morgon på dig! 

Ny hjälm och nya glasögon har blivit resultatet av en bra helg. Eller egentligen har det inget med helgen att göra utan det är mitt samarbete med Italienska Limar som ger detta. Stolt och tacksam över fortsatt förtroende från italienarna som förser mig med en Limar Air Stratos hjälm och ett par Argo i färgen matt titanium gold. Hur häftiga som helst, tycker jag. Dessa glasögon finns också med fotokromatiska glas om man så önskar. 

Kom ihåg också att med min rabattkod LIMAR30OIJER så får ni hela 30% när ni handlar hos Limar


Jag var upp till Stångtjärn igår för ett snabbvarv runt Stångtjärns blåa. Ville testa kroppen lite, få se hur jag står mig och vad ryggen tycker om snabbcykling i skog. Det blev 3 och inte 30 minuter då jag gav upp och vek ner mig tidigt. Kände mig så sliten och stel så jag insåg att det nog var dumt att köra ner mig ytterligare. Hade då kört ett varv innan som uppvärmning men kände aldrig att jag kom igång riktigt.

Får sikta på att ha en väldigt fin vecka nu inför Billingeracet. Det saknas rätt mycket till toppformskänslan tyvärr men jag har ju hela veckan på mig. Det är väl bara att försöka göra mitt bästa i veckan och så får jag göra mitt bästa i Skövde också. Bättre än så kan jag inte göra det. Det är klart frustrerande när det inte går som jag vill men att ge upp hjälper inte heller. 

Planen för veckan är nu:
Måndag: Vilodag, välbehövlig som det verkade igår
Tisdag: Lagtempo på Zwift Racing League 
Onsdag: Försöka köra slut på mig
Torsdag: Vilodag igen
Fredag: Väckningspass
Lördag: Billingeracet

  
Om ni tyckte att detta var intressant så kan ni också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Ha det gott så hörs vi snart igen, hoj! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar