Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-05-15

Tre timmar stigfinnarcykling med STRAVA-hets!














Hej och god morgon på dig! 

Idag presenterar jag samtliga bilder på en gång. Det blev några bilder igår då jag var ute på stig-,  upptäckar- och STRAVA-cykling. Cyklade alltså stig, upptäckte nya stigar och körde fort på delar av passet. Bild nummer tre nerifrån, där hade jag nog aldrig cyklat innan igår. Tyvärr så ledde den till det som syns på näst sista bilden och jag blev tvungen att gå/jogga genom svår terräng till jag kom till ett åtel-ställe. Där man matar vildsvin etc. Men det var kul att leta nytt och kollar på min runda så ser man att jag har varit på upptäcktsfärd.

Kom ifatt tre cyklister under rundan också, kul att se andra utöva denna härliga sport och att den växer så. 

Jag körde härifrån över några stigar till Norlingberg där jag bara tog mig upp. Körde stigen Miss understanding utför men lyckades ta fel i två korsningar. Så det blev ingen tid på segmentet. Tror nog att jag hade kunnat ta personbästa. 

Tog istället några andra personbästan, som på Rogskramlet, Rogsån, och ett KOM mellan Uvnäs och Rostberg. Bra att få vädra lungorna lite och hetscykla. Ska se till att fortsätta klämma in lite intervaller och hetscykling i mina pass. Att cykla fort är alltid bra att kunna. 

Nu är det dags att hoppa i cykelkläderna igen. Dagen börjar (nåja) med att vi ska träffa XCE-stjärnorna Anton Olstam och Joel Burman för lite filmning på Lugnet inför Svenska Cykelspelen om en månad. 

Hoppas att ni får en fin cykeldag idag igen, så hörs vi snart. Hoj! 

Strava: 



Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar