Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-05-20

Tacx så mycket för en trevlig stund igår!


Hej och god morgon på dig!

Körde ett Zwift-race igår som tömningspass, vet inte om jag blev helt tom men en gör så gott en kan med barn och hela kalaset. Knepet igår var att inte äta så mycket innan passet och sedan dröjde det nog 2½-3 timmar efter passet innan jag åt något. Så jag kände mig rätt tom i alla fall. Gjorde också själva tävlingen på Zwift hård genom att först attackera ganska frekvent för att sedan gå loss solo och fick en bra tempokörning med 11 minuter på 338 watt innan fyra cyklister bröt sig loss från klungan och anslöt till mig. I slutet hade jag inte krämen kvar som behövdes och blev fyra över linjen. Skoj race! 

Fick mitt startbevis för Lida Loop igår också, startnummer 2. Väldigt nära 1 men ack så långt ifrån ändå. Lida Loop ser ut att bli en vädermässigt grå tillställning men jag vet att det kommer att bli en färgsprakande och festlig succé där ute vid Lida Friluftsgård. Prognosen skvallrar inte om något regn i helgen i alla fall. För mig gör det inget om det skulle regna, tvärt om så gillar jag det. Men praktiskt och för alla andra så är det bättre utan regn. 

Tiden går fort och nu är det också mindre än en månad kvar till Svenska Cykelspelen, en pressrelease släpptes häromdagen och det går att läsa mer på https://scf.se/ Det kommer bli en intensiv cykelvecka med Borlänge Tour, världscupen i XCE och Lugnet XCO och en rad andra event inbakade däremellan. Välkomna till Falun! 

Fredag idag, det har regnat och det var varmt igår. Eken utanför huset har börjat slå ut och häcken mot vägen likaså. Sommaren anländer och det är hur härligt som helst. Vi hörs snart igen, ha en härlig helg! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar