Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-05-31

Fin cykling, oflyt med motordrivna fordon och jag har beställt hem lite nya cykelkläder!


Hej och god morgon på dig! 

Bilderna ovan är från min pendling igår. Om jag ska vara riktigt ärlig så lämnade jag färdvägen för en avstickare bara för att ta den första bilden. Men det var en fin dag! Solsken och runt 18 grader varmt. Då är det lätt att trampa hoj och jag försökte verkligen att ta vara på den tiden. 

Detta år har jag inte det där månadsmålet med träningsmängd, men jag har kommit upp i 2448 träningsminuter i maj så vi får väl se om jag tränar 52 minuter idag för att få ihop 2500 träningsminuter under maj. 

Det blev lite arbete hemma efter att middagen hade serverats. Hade en ambition om att klippa gräsmattan också men den rackarns gräsklipparen ville inte starta. Inte alls. Kände mig som han i Sällskapsresan när jag stod där och slet i snöret. Efter säkert hundra försök så gav jag upp. Ger det något försök även idag, men funkar det inte så får jag hitta en annan gräsklippare. Nu ska det regna ett par dagar men sen måste den där gräsmattan klippas. Utöver ett gräsklipparbehov så beställde jag däck till bilen igår. Det går bra nu..


Visste du förresten att min samarbetspartner Siroko också har arm- och benvärmare i sitt sortiment? Jag har beställt hem arm- och benvärmare samt lite annat nu och ser fram emot att testa lite nya cykelkläder inom kort. Med min samarbetslänk så dras 10% automatiskt av från deras priser: https://srko.co/henrikoijer


Du får ha en fin dag så hörs vi snart igen, hoj! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar