Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-04-01

Nya skoöverdrag och bytte till sommardäck på cykeln!

Hej och god morgon!

Ny dag, nya möjligheter och fredag på det. Kan väl inte bli mycket bättre? Det ska väl vara det här med att det är några minusgrader och att jag ser snöflingor i luften utanför fönstret då. För att provocera aprilvädret lite extra så bytte jag till sommardäck på cykeln igår kväll. Så nu blir det väl blixthalka och snökaos dom närmsta dagarna...

Gjorde premiär i nya skoöverdrag igår. Varma, sköna och dom ska också vara vattentäta. Det behövdes igår när det var -9 på morgonen. Mina förra har gjort sitt nu så det var dags att byta helt enkelt. 

Gult är... fint! Skoöverdragen har jag haft ett tag i min garderob och dom kommer från GripGrab om ni vill leta efter likadana.

Hade några åskådare mellan Olsbacka och Vassbo. Såg hela gänget på hemvägen också men på en annan plats.

När jag skulle hem från jobbet så hade solskenet bytts ut mot snöfall och nollgradigt. 

På kvällen så bytte jag från dubbdäck till sommardäck på min MTB.


Så nu kommer jag att flyga fram till jobbet. Gissningsvis så går det nog 10-15 minuter snabbare enkel väg. Inte så bra om man vill ha mycket träningstid, men det kan vara skönt av andra anledningar. Bara att få en cykel som känns lättare och rappare blir ju gött.

Totalt fick jag ihop 2943 träningsminuter under mars, riktigt bra träningsmånad som givetvis lyftes en del av att jag var ute länge i Vasaloppsspåret. Nu är det bara att rulla vidare in i april och fortsätta med både mängd och kvalité på träningarna. 

Nu ska jag fara till jobbet. På återhörande inom kort, hoj! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar