Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-03-31

Cykelbanorna sopas, Långloppscupen presenteras och mars blir en bra träningsmånad!

Hej och god morgon på dig!

Ja, mars månad kommer att bli en riktigt bra träningsmånad för min del. Det ser ut att bli den näst högsta träningsmängden sedan jag började spara allt på Garmin Connect i december 2010. Den högsta träningsmängden är 2986 träningsminuter på en månad och det är från september 2012. Då körde jag en runda på drygt 60 mil på 23 timmar en av dagarna. Det ger ju en del träningstid kan vi konstatera. Det näst högsta är 2889 minuter från april 2017 och just nu ligger jag på 2804 med dagens pendling kvar att avverka. Tar jag mig bara till jobbet och hem så blir det den näst högsta träningsmängden. Jag kommer dock inte att sträcka mig mot rekordet utan nöjer mig med vad det nu blir. 


Igår fick jag mail från Långloppscupen. Nu är kalendern klar för 2022 och det är dessa datum som jag ska ringa in i kalendern:

7 maj – Billingeracet, Skövde
22 maj – Lida Loop, Stockholm
3 juli – Ränneslättsturen, Eksjö
10 juli – Mörksuggejakten, Rättvik
24 juli – Engelbrektsturen, Norberg
31 juli – Finnmarksturen, Ludvika
27 aug – Bockstensturen, Varberg

7:e maj har länge känts så avlägset, men kikar jag i kalendern så är det nu bara fem veckor och några dagar kvar. Det är supersnart det. Det här kommer att bli kul!


Hade en fin morgon igår med en vacker soluppgång och så mötte jag fordonet som sopar upp gruset. Kan knappast bli så mycket bättre än så, väl?

Mäktig kran vid kraftstationen i Kvarnsveden, hur gör den ens för att inte välta? På den andra bilden så försökte jag se glad ut, men är man tom så är man. Jag plockade tussilago, mötte Linda och kom hem till slut. Dubbdäck är helt klart överskattat nu. 

Ha det gott nu så hörs vi snart igen, hoj! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar