Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-03-05

Rekord, under timmen!




Hej och god morgon på dig! 

Igår morse var det en kall pendling till jobbet. Temperaturen runt nio tio minusgrader. Friskt men helt okej och varm om överkroppen. Det är ändå skönt att kroppen bara fortsätter att leverera nu, har ett bra flyt i träningen och det känns som att jag bara behöver åka med. 

Vid lunchtid igår så löste jag också en startplats till Vasaloppet. Så vi får väl se vad jag säger om flyt i träningen nästa vecka. 53 kilometer träning på skidor är allt annat än tillräckligt så jag går in i det här utan målsättningar om tider eller placeringar. Vi får se hur det går men jag tror nog att jag ändå ska klara mig igenom loppet. Det blir kul! 

En bild från jobbet, hör inte till vanligheterna men igår kändes det bra att ta helg efter en intensiv vecka.
 
 
 

Hempendlingen blev något stressad då jag blev kvar 20 minuter längre än beräknat på jobbet. Ville nämligen köra SZ AW Party by SZR klockan 17:30. Det var på håret men jag lyckades pendla på under timmen för första gången sedan vintern slog till! 

Tyvärr så fick jag problem med min uppkoppling i loppet så jag tappade täten. Slutade till slut 52:a men fick lite mer träning åtminstone. 

Idag blir det vilodag, dags att se över vad jag behöver till Vasaloppet imorgon och fylla på energidepåerna. Det blir en lång dag imorgon. Kika lite på Strade Bianche och så fyller min mor år. 

Ha det gott så hörs vi snart igen, hoj! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar