Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-03-03

Det ser ljust ut!

Hej och god morgon!

Morgnarna blir snabbt allt ljusare, så sent som jag cyklar behövs inte ens lamporna på väg till jobbet längre. Så härligt att känna att dagarna blir längre och att vi fått ha så fint väder ett tag nu dessutom. Det har däremot blivit ett par långa dagar på jobbet då jag cyklade hem klockan åtta i förrgår och kvart över sju igår. Då är det mörkt och energin kanske inte är på topp då jag hade behövt äta middag också. Tack och lov har jag kunnat äta lite fika (semla + längd + wienerbröd) så jag har väl ändå klarat mig hyfsat. 

Bilderna ovan är alla från gårdagens jobbpendling. Fint som snus! Något kallt med -6 på morgonen men det gick bra att hålla värmen ändå. 253 watt till jobbet och den där varma jackan gjorde mig snarare svettig än kall. 

Idag blir det dag 3 denna vecka med cykelpendling. Knappa två minusgrader och en något sliten kropp. Kanske främst för att jag sovit lite för lite dom senaste dagarna också. Tänkte försöka ta mig hem tidigare från jobbet idag, kanske till och med innan det har blivit helt mörkt. 

Min satsning på en aktieportfölj har tagit lite stryk av olika anledningar detta år. I februari så låg min utveckling på -11.97%. Men snart vänder det! 

Ha det bra, cykla snyggt så hörs vi snart igen. Hoj! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar