Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-03-13

Seger igen!


Hej och god morgon på dig!

Efter en hård vecka tog jag en vilodag i fredags. Det verkade ha gjort susen för benen som levererade en seger på Zwift igår. Den första på nästan två månader faktiskt. Körde ett No HUD-lopp, alltså utan data på skärmen. Det brukar bli ganska avvaktande tävlingar då och jag tyckte nog att det blev så också igår. Testade benen några gånger men fick inget riktigt utrymme. Jag var loss med en av de andra i ett par kilometer men vi fick aldrig någon större lucka. 

På sista varvet så var det en annan som stack iväg och jag trodde faktiskt att segern var körd. När jag stack från gruppen så var det för att försöka få fart på övriga och kanske köra till mig en andraplats. Men soloåkande cyklisten hade nog blivit lite trött ändå för jag lyckades gneta mig ifatt. Lite avvaktande åkning på slutet och en spurt mellan oss två om segern. Där jag vann med en tiondels sekund.

Fint också på Zwift. 

Idag vaknade vi upp till solsken och -6. Alla förutsättningar på plats för en riktigt bra avslutningsdag på Svenska Skidspelen. Som falubo är jag lite extra glad över Calle Halvarssons andraplats igår, den har han slitit hårt för. 

Favoritsegrar i både Paris-Nice och Tirreno-Adriatico igår. Roglic och Pogacar verkar svårstoppade i år. 

Hoppas att ni får en fin dag i solen, på återhörande inom kort. Hoj! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar