Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-03-16

Räddad av ICA Sellnäs x2!







Hej och god morgon på dig! 

Tre timmar distans igår med 2,7 watt per kilo och en snittpuls på 129. Inga konstigheter, inte så mycket tryck i buggarna men det gick ganska bra ändå. Hade inga problem med motivation eller liknande och det var skönt att klämma in ett distanspass efter jobbet även om det innebar att jag var hemma typ tjugo över nio. 

Men grej of the day var nog ändå att jag blev räddad av ICA Sellnäs. Två gånger om faktiskt. Det började med att jag, i vanlig ordning, inte var fulltankad med energi när jag skulle cykla efter jobbet. Vid ett litet stopp i Spraxkya för att kolla kartan angående var jag skulle cykla vidare så kände jag att jag var rätt klen. Då hade jag inte ens cyklat en halvtimme. Bestämde mig för att åka till ICA Sellnäs för att köpa något att äta för att klara passet. Kom dit, hittade tre muffins för 25:- och kände mig nöjd med det. Hann knappt komma utanför dörren innan jag hade mölat i mig en chokladmuffin. Då det började bli mörkt så skulle jag tända lamporna. Varpå framlampan helt enkelt inte ville starta. Hade laddat batteriet hela natten men det måste väl istället ha laddat ur eller något sådant. Funderade på om jag skulle cykla med mobillampan men hur skulle jag göra det i 2½ timme och hur länge räcker ens ett mobilbatteri när man kör med lampan på och det är minusgrader? 

Så jag tog lilla svängen in på ICA Sellnäs igen, kanske hade dom cykellampor. Det fanns cykellampor! 69:- var ju rena kapet med tanke på läget jag befann mig i. Behövde batterier också och fick jättebra hjälp av personalen där med att öppna förpackningen för att ta reda på vad det skulle vara för batterier, hjälp med att skruva upp lampan för att få i batterierna och fick dessutom låna skruvmejseln för montering av lampa på cykeln. Det blev ju ett betydligt längre stopp än planerat. Men nu hade jag både framlampa och muffins. En hundring var det lätt värt att få energi och synas i mörkret på passet.

Tänk bara vad folk betalar för att spela padel en timme... 

Ha det nu gott allihopa. Vi hörs snart igen, hoj! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar