Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-03-11

En mil solo på Zwift-race!




Hej och god morgon på dig! 

Fredag morgon och nu är helgen så nära att jag kan känna doften av den. Wolf FM på radion och solsken utanför fönstret. Alla förutsättningar är på plats för en helt fantastisk dag! 

Körde Zwift igår för tredje dagen i rad. Nu skulle jag vilja påstå att jag inte känner av Vasaloppet i kroppen längre. Visst, jag är väldigt trött fortfarande men jag har ingen träningsvärk. Igår var det faktiskt så att jag tänkte strunta i träningen för att gå och lägga mig istället men så bestämde jag mig ändå för att sätta mig på cykeln. 

I loppet så blev det ett väldigt lågt tempo. En åkare stack och dominerade totalt. Vi andra rullade sakta på. Jag försökte få upp lite fart emellanåt men ingen ville riktigt ta över och hålla tempot uppe någon längre stund. Tre cyklister tick en lucka och jag tänkte att nu fick de andra ta lite ansvar. Vilket ingen gjorde. Med dryga milen så stack en japan, jag attackerade ikapp. Vi fick sällskap av en till alldeles innan banans backe. Där fick jag lucka på övriga och körde sista milen på egen hand. Blev femma, trött och illamående. Kalaskul! 347 watt i 15 minuter på slutet av loppet och dessutom med dryga halvminuten i supertuck (helt utan watt). Så det gick på rätt hårt där. 

Idag blir det ingen fredags-AW med SZR för mig, Frida har innebandyträning så det blir idrottshall för min del. 

Du får ha en helt fantastisk dag, så hörs vi snart igen. Hoj! 

1 kommentar:

  1. Du är riktigt sten hård 💪. Förstår att du är lite sliten efter Vasan och några hårda Zwift rundor . Men för att få följare att verkligen första hur hårt du kör så tror jag w/kg är bättre att skriva än 317watt .Ligger din profil på. Bloggen så kom er folk både bli motiverade och inse hur hårt du anstränger dig för att uppnå nivån du ligger på .. Kämpa på …..l Du är hård 💪😕💪👍

    SvaraRadera