Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-03-24

Spännande avslutning, tillbaka på livestream och en gul bil!


Hej och god morgon på dig!

Teknik ska vara något som underlättar i vardagen och jag måste verkligen säga att min nya dator gör det bättre för mig när jag kör Zwift. Dels tycker jag att själva upplevelsen är lite bättre i spelet nu men också det faktum att jag kan sända loppen live igen utan problem. 

Efter ett första test i förrgår så gick jag live igår kväll när det var dags för mig att träna. Det blev Tour of Watopia: Stage 4. En etapp på enbart grus, vilket dels ger sin egen karaktär på loppet. Jag körde med en gravel-cykel och det gick riktigt bra. 

Det blev en lite oväntad och spännande avslutning på loppet. Jag tänker dock inte skriva hur det gick utan ni får kika i videon nedan. Jag kan också rekommendera att ni ser från början så kan ni se hur jag står och tar på mig cykelskorna med 15 sekunder kvar. Uppvärmning är inget för mig..... 




Annars då? Jodå, dagarna rullar på i ett högt tempo. Men förrgår så fick jag spendera ett par timmar med döttrarna på en gård utanför Borlänge när Ebbah skulle provrida en häst. Igår så såg Frida och jag 1gulbil när vi var och handlade. 


Ni får ha det så gott så hörs vi snart igen. Glöm inte att prenumerera på min YouTube-kanal och aktivera aviseringar för min kanal så får ni en avisering när jag lägger upp något eller går live. 
Länk till min YouTube-kanal.

Hoj hoj! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar