Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-03-01

Skidor, Vasalopp, 82:a i Rapha rising!

Hej på dig! 

Igår körde Linda öppet spår och jag blev så inspirerad att jag skyndade upp till Lugnet efter jobbet för att åka lite själv också. Ganska gammal snö, konstsnö och det faktum att temperaturen i luften varit på plussidan under dagen gjorde att det gick snabbt i spåren. Kanske mitt snabbaste skidpass?! Så det var kul.

Eftersom det ändå gick så bra så känner jag mig redo att åka Vasaloppet. Eller redo och redo, jag har tränat 53 kilometer längdskidor i vinter så egentligen är jag väl inte redo. Men jag tror mig kunna klara det utan fara för reptider eller att jag går helt sönder i kroppen. 

Så har du en startplats du inte behöver och som annars skulle gå upp i rök så kan du väl höra av dig? Annars köper jag en startplats på startplatser.se och roar mig på söndag med. Det blir ju en hel del träningstid om inte annat. 

I förrgår så tog jag mig också igenom sista etappen på Rapha Rising. Det blev min bästa prestation av dom tre etapperna. Kanske för vetskapen om att backen inte var så lång och passade mina styrkor bättre. Kanske var det också för att jag testade Umaras U Intend före. Kanske var det också för att etappen gick på söndagen och jag hade lördagsgodiset i blodet. 13:e över mållinjen men 5 körde utan puls och försvann från resultatet. 

Det finns en totalställning från Rapha Rising också. Jag blev 82:a där och som en förklaring till att det inte blev bättre är det faktum att jag gick in i det där som något att genomföra, inte att vinna. När jag sedan inte klarade att hålla trycket i dom långa backarna så rinner tiden snabbt iväg. Här kan ni hitta totalställningen: https://zwiftpower.com/league.php?id=984  

Jag har fått frågor om resultaten från VM i Zwift också. Dom är inte verifierade ännu så därför finns nog inte officiella listor att tillgå. Har man däremot Zwiftpower kan man se dom preliminära resultaten och såg man sändningen, som går att se i efterhand, så kan man se topp 10 där. 

Denna vecka blir en cykla till jobbet-vecka. Körde dock bil igår, men resten av veckan ska jag försöka lösa med cykelns hjälp. 

På återhörande snart igen, hoj! 

1 kommentar:

  1. Jag körde vasan utan en meter på 4 år. Inte snabbt men körde. Du som är rena ungdomen fixar det lätt 😊

    SvaraRadera