Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-03-20

Cyklat runt Runn, nya cykelkläder och dags för Vätternrundans Zwift-race!


Hej och god morgon från Scandic Downtown Camper i centrala Stockholm! 

Här bor vi precis bredvid Gallerian där vi ska köra Zwift på Stadium-butiken i eftermiddag. Tjatar kanske lite nu, men start 14:00 och alla kan vara med. De som tävlar kan vinna priser och de som kommer till Stadium och är där tidigt kan få en goodie-bag och vara med och tävla om presentkort. Så kom hit och titta eller kör loppet där hemma. 
Om ni vill kika på loppet så sänder Vätternrundan loppet live här: https://www.facebook.com/events/3428289153961903/ 

Det är just nu runt 450 cyklister anmälda och många brukar anmäla sig sent. Så vi kommer att bli många idag. Det är också gemensam start för samtliga klasser. Då skulle man kunna tänka sig en jättestor klunga som sveper fram men tävlingen börjar med en rejäl startbacke så det kommer att bli mindre grupper.
Samma berg ska besegras i starten, i mitten och i slutet av loppet. Men däremellan kommer det vara långa och platta partier där man kan jaga ikapp gruppen framför.



Som bilden högst upp i detta inlägg antyder så har det cyklats utomhus också. Igår kom Linda och jag ut på en runda runt Runn med fikastopp vid Torsångs café. Där blev det både en Hästräka och en efterrätt. Oväntat få cyklister ändå och vi kände oss rätt ensamma på caféet innan far och dotter Fransson kom och växlade några ord. 
Linda körde sin cross och jag körde vinter-MTB med dubbdäck. Blev en ganska bra kombo.

Räddningstjänsten går till botten med dessa övningar.

En massa bilder från Torsång blev det...

På väg hem blev det så pass varmt att jag tog av mig handskarna, temperaturen var med marginal över tvåsiffrigt.

Fick hem nya kläder från Siroko i fredags. Gillar det att man kan beställa före lunch ena dagen och ha det strax efter lunch andra dagen. Supersnabba leveranser varje gång! Vintercykelbyxorna är ett par SRX Pro Supreme som fick göra premiär runt Runn. Tröjan är en SRX Pro Stage som är en av deras säsongsnyheter. 
Om du vill stötta mig och samtidigt köpa prisvärda cykelkläder med supersnabb leverans och extra rabatt (10% rabatt på alla priser) så använder ni min länk: https://srko.co/henrikoijer


Hotellet kör med äventyr- och naturtema. Mitt i centrala Stockholm. Jag har säkrat kraft nog för att ta mig igenom loppet i eftermiddag med en trerätters hotellfrukost. 

Ha det gott allesammans så hörs vi snart igen. Hoj! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar