Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-03-26

Framgångsplanering

Hej och god morgon på dig! 

Vinden viner verkligen utanför huset denna morgon. Det slår om lite i vädret efter flera veckor med fantastiskt väder. Det kommer att vara fortsatt bra, men lite åt det svalare hållet igen. Imorgon bitti kanske vi också vaknar upp till lite snö. Vi får se. 

Det här är en cykelblogg. Vädret är dock en faktor i cyklingen så det behöver sitt fokus. Min förhoppning är att all snö och is vi har snart ska försvinna så att skogen blir tillgänglig för en sommar-MTB. Är det någon som har tips på cykelbara skogspartier i Falun med omnejd? Tidigt förra veckan så var jag och kollade till Jungfruberget, som då inte var redo för odubbade cykeldäck

Cyklade ett lopp på Zwift i förrgår. När mållinjen närmade sig så trodde jag på seger men jag var lite drygt fyra hundradelar för långsam i spurten visade det sig. Det gör mig ingenting utan det var bara skönt att cykla. 

Igår blev det en vilodag. Fullt upp med Fridas avslutning på innebandysäsongen följt av firande av våffeldagen och samtal med barnen. Kropp och knopp behövde en vilodag igår. 

Helgen ska spenderas med framgångsplanering. Det gäller att utvecklas och hitta nya vägar om man vill nå framgång oavsett hur stor eller liten den framgången må vara. Kör man på som vanligt så blir också resultatet som vanligt. I vissa avseenden kan det vara skönt att ha det som vanligt medan det i andra fall kan vara ett mönster som behöver brytas. Äta frukost på morgonen - typiskt bra aktivitet som kan vara som vanligt. Känna stress - typiskt mönster som behöver brytas för att få ett bättre "som vanligt". 

Nu ska här brytas mönster! 


Vi hörs snart igen, ha det bra. Hoj! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar