Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-04-04

Känslan var som natt och dag!


Hej och god morgon!

Ny vecka, nya möjligheter och äntligen måndag igen. Som vi har längtat. 

Igår var vi ute och cyklade asfalt igen, ni ser ju själva på bilderna att det är snö kvar så än är det inte fritt fram i skogen. Dom där snöfria partierna blir dock allt fler och allt större så snart är det dags. 

Om benen inte var på topp i förrgår så var benen desto bättre igår. Mycket bättre faktiskt, det var lite som natt och dag. Snittwatten på 227 över min snittpuls på 132 säger att det producerades lite mer kraft också. Tänk vad en rejäl middag och en påse godis kan göra. 

Hade nya handskar på mig igår. Dom kommer från GripGrab och matchar mina skoöverdrag.





Vi tog lilla svängen över Toftbyn-Enviken-Linghed-Svärdsjö där det blev ett fikastopp på ICA. Borde väl finnas något litet café i bygden kan jag tycka? Vem vet något och varför gör inte någon något åt saken? 

Från Svärdsjö så åkte vi via Kårtäkt till Sundborn och sedan över backarna till Skuggarvet och Lugnet.

Det blev lite som Flandern runt kan man säga med en del plattåkning först för att avsluta rundan med lite backar. Där blev det en välförtjänt seger för Mathieu van Der Poel, kul att se! 

Inte lika kul att se var väl Tom Pidcocks lösning med benvärmare över cykelbyxorna. Hur praktiskt det än må vara så gör man inte så..

Det blev en fin och solig dag det där. Idag blir det busväder igen, men sedan ska det ordna upp sig. 

 
Om ni vill ha lika snygga cykelkläder som jag har på bilderna, eller som tröjan Linda lånade av mig så finns Siroko-kläderna till rabatterat pris via min samarbets-länk. Kanske är det någon av er läsare som ska på läger till påsken och vill vara lite extra fin med nya fräscha kläder? Kika då in här: https://srko.co/henrikoijer 


Tack för att ni läste dagens inlägg. Idag tar jag en välförtjänt vilodag och imorgon så börjar en ny säsong av Zwift Racing League. Men mer om det imorgon. På återhörande inom kort, hoj! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar